Studio Mies > Echo geboortekaartje

Geboortekaartje van de echo

 

Let op! Tijdelijke stop i.v.m. verlof

I.v.m. mijn verlof komt is er een tijdelijke stop op de echo schilderijen. Wanneer de lijst weer opengaat voor nieuwe bestellingen, laat ik tegen die tijd via de webshop en op mijn Instagram weten. 

 

Een echo staat symbool voor het wonder dat in jouw buik groeit. Hoe mooi is het dan om een echo schilderij te verwerken op een geboortekaartje! Hieronder vind je uitleg over hoe dat in zijn werk gaat. 

Echo schilderij als geboortekaartje

Om een geboortekaartje te maken met een schildering van de echo ga ik als eerst aan de slag om het schilderij te schilderen. Vervolgens zet ik het geboortekaartje klaar in jullie account. Hierin kunnen jullie zelf de aanpassingen, extra elementjes etc. doorvoeren. Als jullie kleintje is geboren, dan pas je de laatste gegevens aan en bestel het kaartje. Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden hoe het geboortekaartje eruit komt te zien i.c.m. een echo schilderij. 

Bestel hier jullie echo schilderij.

Ontvang gratis een print van het echo schilderij 

Bestel je het echo schilderij in combinatie met het geboortekaartje, dan ontvang je een print op mooi dik papier van het schilderij gratis thuis. Deze print van je echo kun je mooi inlijsten en bijvoorbeeld op de babykamer hangen. Je kan bij de print kiezen om er gegevens bij op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de geboortedatum, datum van de echo, met hoeveel weken de echo is gemaakt, etc.

Filters
Wis alle filters