Studio Mies > Echo schilderijen

Echo schilderij: een uniek portret


 

Let op! Tijdelijke stop i.v.m. verlof

I.v.m. mijn verlof komt is er een tijdelijke stop op de echo schilderijen. Wanneer de lijst weer opengaat voor nieuwe bestellingen, laat ik tegen die tijd via de webshop en op mijn Instagram weten. 

Echo herinnering bewaren

Tijdens mijn zwangerschappen vond ik de echofoto zo bijzonder en waardevol dat ik dit het liefst zou willen inlijsten en ergens op een mooi plekje neerhangen. Helaas zijn de echofoto's zo klein dat een echo foto afdrukken niet ging. Toen kwam ik op het idee om een schilderij te maken van mijn echo en zo ontstond het eerste echo schilderij. 
 

Wat heb je nodig om je echo schilderij te laten schilderen?

Het enige wat ik nodig heb om voor jou een mooi echo schilderij te schilderen is een foto van jouw echo. Hierbij maakt de kwaliteit van de foto of echo niet uit, omdat ik dit alleen gebruik voor de schets van het echoschilderij. Je kan dus jouw echofoto veilig thuis bewaren. Je kan ook kiezen om twee echo's te combineren, als bijvoorbeeld op een echo het handje mooier op staat. Jouw echo schilderij bestel je hier
 

Schilderij van jouw echo in verschillende stijlen

Je kunt je echo in twee verschillende stijlen laten schilderen. De eerste stijl is de 'tradtioneel'. Hierbij zie je de echovorm terug in het schilderij. De andere stijl is 'rond'. Hierbij schilder ik je echo met een rond kader eromheen. Met beide stijlen krijg je een mooi en bijzonder echo schilderij. Hieronder staan twee voorbeeldjes. Het is ook mogelijk om er tekst bij te zetten. Dit kun je aangeven bij het bestellen van het echoschilderij. 

   


Wat kost een schilderij van jouw echo?

De schildering van de echo kost € 49,95. Ik schilder de echo met aquarel verf en vervolgens maak ik het digitaal en zet ik het klaar in jullie account. Hier komen dan nog de drukkosten bij voor de geboortekaartjes of poster (standaard poster kost € 23,90 incl. verzendkosten). 


Kies de juiste lijst bij het echoschilderij

Ik verkoop geen lijsten bij het schilderij, maar ik kan je wel een aantal tips geven! Een juiste lijst kiezen is alles bepalend voor de uitstraling van het echo schilderij. Natuurlijk kun je een lijst helemaal op maat laten maken, maar er zijn veel ‘standaard’ lijsten die hiervoor zeer geschikt zijn. Kijk eens op BGA of Desenio, hier staan veel mooie lijsten op. Een houten lijst doet het altijd goed vind ik. 

Het meest essentiële onderdeel om jouw echo op een mooie manier in te lijsten is een passe-partout. Vaak wordt dit vergeten/overgeslagen, maar door dit toe te voegen krijgt het schilderij echt een veel betere en luxe uitstraling (de prijs ligt rond de € 5,-). Dit komt o.a. doordat er diepte wordt gecreëerd met de passe-partout.