Studio Mies > Geboorteposters

Geboorteposter baby schets of echo schilderij


Let op! Tijdelijke stop echo schilderijen i.v.m. verlof - Baby schets blijft doorlopen

I.v.m. mijn verlof is er een tijdelijke stop op de echo schilderijen. Wanneer de lijst weer opengaat voor nieuwe bestellingen, laat ik tegen die tijd via de webshop en op mijn Instagram weten. Schetsen van baby's gaan gewoon door.


Uniek cadeau

Ben je op zoek naar unieke decoratie voor op de babykamer of zoek je een persoonlijk kraamcadeau? Kies dan voor een van mijn handgetekende geboorteposters. Of ga voor een geboorteposter met een echo schilderij


Geboorteposter van geboortekaartje

Wil je een geboorteposter van jouw geboortekaartje? Stuur mij even een berichtje en ik zet de poster voor je klaar in jouw account. Onderaan de pagina staan de prijzen en specificaties. 

Baby schets poster

Hoe bijzonder, een poster met een handgetekende illustratie van een foto van jullie kleintje. Hoe werkt het? Op basis van een foto maak ik de schets en zet ik deze klaar in jullie account. Vervlogens kunnen jullie de poster verder aanpassen naar wens. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat de foto recht van bovenaf is gemaakt, zodat je geen gek perspectief krijgt. 

Kosten
Let op: dit zijn alleen de kosten voor de schets. De drukkosten komen hier nog bij en kun je makkelijk via de calculator berekenen.

♡ Baby schets zwart/wit € 14,95
♡ Baby schets kleur € 24,95
♡ + 1 kind zwart/wit € 4,95
♡ + 1 kind kleur € 8,95
♡ + 1 volwassenen zwart/wit € 9,95
♡ + 1 volwassenen kleur € 13,95

Hieronder staan een aantal voorbeeld poster met een baby schets. Deze wordt dan vervangen voor een schets van jullie baby. Stuur de foto naar hi@studio-mies.com en dan ga ik voor jullie aan de slag!

Sorteer Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Goudfolie
Augustus
Babyshower
Babyshower tweeling
Goudfolie
September
December
Maart
April
Mei
Oktober
November
Januari
Februari
Juni
Juli
Zelf maken
Zelf maken
Zelf maken
Filters
Wis alle filters