Geboorteposters


Uniek cadeau

Ben je op zoek naar unieke decoratie voor op de babykamer of zoek je een persoonlijk kraamcadeau? Kies dan voor een van mijn handgetekende geboorteposters. Of ga voor een geboorteposter met een echo schilderij

Baby schets poster

Hoe bijzonder, een poster met een handgetekende illustratie van een foto van jullie kleintje. Hoe werkt het? Op basis van een foto maak ik de schets en zet ik deze klaar in jullie account. Vervolgens kunnen jullie de poster verder aanpassen naar wens. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat de foto recht van bovenaf is gemaakt, zodat je geen gek perspectief krijgt. Wist je dat je ook een geboortekaartje kunt maken met een baby schets?

Kosten
Let op: dit zijn alleen de kosten voor de schets. De drukkosten komen hier nog bij en kun je makkelijk via de calculator berekenen.

♡ Baby schets zwart/wit € 24,95
♡ Baby schets kleur € 44,95
♡ + 1 persoon zwart/wit € 9,95
♡ + 1 persoon kleur € 14,95
 

Hieronder staan een aantal voorbeeld poster met een baby schets. Deze wordt dan vervangen voor een schets van jullie baby. Stuur de foto naar hi@studio-mies.com en dan ga ik voor jullie aan de slag!

 

Geboorteposter van jullie geboortekaartje

Wil je een geboorteposter van jullie geboortekaartje? Stuur mij even een berichtje en ik zet de poster voor je klaar in jouw account. 

Sorteer Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Augustus
Babyshower
Babyshower tweeling
Goudfolie
September
December
Maart
April
Mei
Oktober
November
Januari
Februari
Juni
Juli
Zelf maken
Zelf maken
Zelf maken
Filters
Wis alle filters