Over Studio Mies

Over Studio Mies
 

HI! Ik ben Michelle, maar bijna iedereen noemt mij Mies en zo is Studio Mies ontstaan. Daarnaast ben ik ook de trotse mama van Kees, Gijs en Lot de vrouw van de leukste man: Roel! Ik loop altijd rond met creatieve ideeën en word gelukkig van mooie dingen maken. Illustraties, aquarellen, pentekeningen en grafische ontwerpen.


Toen ik moeder werd, besefte ik hoe graag ik alle mijlpalen van mijn kinderen zou willen vastleggen. De groeiende baby in je buik. Het moment dat je voor het eerst naar je kindje kijkt zodra het is geboren. Of het geluk dat je voelt als je peuter weer een nieuw woordje kent. Het zijn dierbare herinneringen die ik net als veel mama’s wil koesteren. Zo ontstond het idee voor Studio Mies. Want ik word er blij van om ook voor jou een dierbare, creatieve herinnering te maken.


Hier, in Studio Mies, vind je alle bijzondere ontwerpen en herinneringen die ik al mocht maken. Voor (aanstaande) mama’s en papa’s, maar ook voor vrienden en vriendinnen, opa’s en oma’s, baby’s, kinderen, pasgetrouwde stelletjes en jarige jobben.


Ook zo’n bijzondere blijvende herinnering? Kijk gerust rond in Studio Mies. Zit er iets voor je bij? Of wil je een herinnering op maat laten maken? Doe ik met veel plezier! Stuur me gerust een berichtje. Kom je er niet uit? Misschien helpen mijn tips je al een beetje op weg.


Liefs Michelle