Geboortekaartje Eekhoorn

Dit schattige geboortekaartje met eekhoorn is perfect voor een zowel een jongen als meisje. De achterkant is zoals het voorbeeld hieronder ingevuld met de kleur roze, maar dit kan geheel naar wens aangepast worden.

Wat kun je aanpassen?
Het lettertype, de kleuren van het lettertype en de indeling/kleuren van de achterkant.
Kleur van het hartje
Gegevens op voor- en achterkant. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor minder gegevens of extra gegevens of onderdelen zoals een gedichtje.
Enveloppen zijn niet inbegrepen. Je kan ze via mijn webshop kopen en hiervoor krijg je dan 20% korting.

Werkwijze:
Stuur een mailtje naar hi@studio-mies.com en geef hierin jullie wensen aan. Ik ga dan aan de slag en stuur het kaartje ter controle terug (max 3 correctierondes).

Het kaartje staat ‘klaar’ en wanneer jullie kleintje geboren is, pas ik de laatste gegevens aan. Vervolgens ontvangen jullie een digitale proefdruk. Staat alles goed, dan geven jullie de proefdruk akkoord. Betaling volgt en als deze is voldaan, worden de kaartjes besteld en bij jullie bezorgd. De levertijd is 1-3 werkdagen.

Online editor
Binnenkort komt er een online editor op mijn site, waardoor je zelf je kaartje kan aanpassen/ontwerpen. Tot die tijd pas ik het met liefde voor je aan. Dit is geheel vrijblijven, er zitten geen kosten of verplichtingen aan.

Een papieren proefdruk vooraf ontvangen is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 2,50 per proefdruk.