Geboortekaartje persoonlijke schets

Hoe bijzonder is het om een geboortekaartje te maken aan de hand van een van de eerste foto’s van jullie wondertje. Dit kaartje is mooi strak en minimalistisch kaartje dat door de schets van de foto zeer persoonlijk is.

Werkwijze:
Stuur een mailtje naar hi@studio-mies.com en geef hierin jullie wensen aan. Ik ga dan aan de slag en stuur het kaartje ter controle terug. De plek waar de afbeelding komt, komt een tijdelijke afbeelding.

Het kaartje staat ‘klaar’ en wanneer jullie kleintje geboren is, ontvang ik een foto waarvan ik de schets maak en pas ik de laatste gegevens aan. Vervolgens ontvangen jullie een digitale proefdruk. Staat alles goed, dan geven jullie de proefdruk akkoord. Betaling volgt en als deze is voldaan, worden de kaartjes besteld en bij jullie bezorgd. De levertijd is 1-3 werkdagen.

Online editor
Binnenkort komt er een online editor op mijn site, waardoor je zelf je kaartje kan aanpassen/ontwerpen. Tot die tijd pas ik het met liefde voor je aan. Dit is geheel vrijblijven, er zitten geen kosten of verplichtingen aan.

Een papieren proefdruk vooraf ontvangen is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 2,50 per proefdruk.